به گزارش قدس آنلاین، این مرکز، در راستای گسترش فرهنگ و مکتب اهلبیت(ع)، آثاری را با محوریت سیره معصومان(ع) و سرگذشتنامهها، تولید و روانه بازار نشر کرده است. کتاب «بانوی بزرگ؛ قرائتی از زندگانی حضرت زینب(س)»، یکی از این آثار است که همزمان با ۱۵ ماه رجب مصادف با وفات جانسوز حضرت زینب کبری(س) معرفی میشود.
این اثر ابعاد گوناگون زندگانی حضرت زینب(س) را بررسی میکند تا الگویی اصیل و ناب از بانویی که پژواک بانگ او در میدان جنگ نرم و عرصه تبدیل بحران به فرصت در گوش تاریخ مانده است ارائه دهد؛ زینب(س)؛ نمادی دیگر از زن مسئولیتپذیر و اثرگذار مسلمان است که در بزنگاههای دشوار زندگی کنار مردان است و رسالت آنان را بر دوش میکشد و پیامشان را میرساند.
کتاب «بانوی بزرگ؛ قرائتی از زندگانی حضرت زینب(س)»، در ۹ بخش به موضوعاتی همچون شریفترین خانواده، تولد نور، رنج سیاسی، در خانه همسر، در کنار پدر، شیر زن کربلا، اعلان قیام، اخلاق عظیم و حرم و بارگاههای منسوب به زینب(س) میپردازد.
در بخشی از این کتاب با عنوان «پرورش بیمانند» آمده است، بدون تردید، خاندان نبوت از ولادت بانو زینب(س) شادمان و مسرور شد، زیرا آن بانو نخستین دختری بود که در خانه علی(ع) و فاطمه(س) به دنیا آمد. در روزگار جاهلیت در میان عرب این اندیشه رواج داشت که تولد دختر بدشگون است و ناامیدی میآفریند. آنان دختر را مولودی بی شأن و ارزش میدانستند اما برخلاف اندیشه و روش رایج عرب، آیین اسلام فرهنگ رفتاری نوینی را در جامعه اسلامی حاکم کرد که این نگاه تحقیرآمیز به دختران را محکوم میکرد.
گفتنی است، این اثر توسط حسن موسی صفار نگاشته شده و کار ترجمه آن را محمد تقدمی صابری بر عهده داشته است.
منبع: آستان نیوز
انتهای پیام/
نظر شما